Taktična knjiga – “Blue Book”

BlueBook_2Nova izdaja knjige “Tactical Bible — Blue Book of Tactical Firearms Values (5th Ed.)” je najbolj kompletna enciklopedija taktičnega orožja (puške, pištole, revolverji in šibrenice), katere avtor je S.P. Fjestad in vsebuje 2500 strani. V tej knjigi so podrobno opisane spremembe v orožarski industriji, ki so se zgodile v zadnjem času.
Nova izdaja vsebuje tako novo kot starejše orožje s podrobnim opisom proizvajalcev kot so Colt, Winchester, Sturm Ruger, itd…skupaj približno 1500 proizvajalcev in skoraj 20.000 različnih modelov orožja. Poleg opisov orožja, knjiga vsebuje tudi t.i. slovar taktičnih izrazov in ilustracije orožji. Ampak to še ni vse. Poleg opisov vsebuje še seznam orožja, opreme, optike in dodatkov za orožje proizvajalcev s kompletnimi kontaktnimi podatki. V knjigi je napisanih skoraj 200 proizvajalcev AR in AK orožja ter njihovi uvozniki.

Avtor S.P. Fjestadje priznani strokovnjak in zbiratelj antičnega in modernega orožja. Njegova knjiga ” Blue Book of Gun Values” je poznana kot standardni vir, kateremu se zatečejo vsi in ima že preko 1.6 milijona kopij po vsem svetu.
Ime knjige: Blue Book of Gun Values
Strani: 2500
Izdajatelj: Blue Book Publications, Inc.; 35th Anniversary Edition edition (April 18, 2014)
Jezik: Angleški

Avatar

Artek

Specializirano podjetje za prodajo lovske in športne opreme in z več kot 40 letnimi izkušnjami na področju ponovnega polnjenja streliva. Sledite nam na Twitterju, Google+ ali na Facebooku!

Mogoče vas tudi zanima...