Strelivo CCI Quiet-22 je strelivo leta po izboru NRA

nr14_CCI_Golden Bullseye_Quiet_22_lg

Nagrado “Golden Bullseye Award”, ki jo podeljuje NRA je dobilo podjetje CCI s svojim najnovejšim strelivom Quiet-22.

Strelivo CCI Quiet-22 vam zmanjša zvok kar za 75% s tem pa je presegel vsa pričakovanja uporabnikov.

Zadnjih 12 let NRA podeljuje nagrado “Golden Bullseye Award” najbolj inovativnim podjetjem na področju športnega in lovskega streliva.
Po več mesečnem testiranju streliva je sedem članska komisija, v kateri so uredniki revij, NRA veterani, itd, podelili to nagrado CCI podjetju. Nagrado bodo prejeli na posebnem “Breakfast 2014 NRA Annual Meetings / Exhibits” v petek 25 aprila v Indianapolis-u.
Nagrado bo prevzel marketinški direktor CCI-ja g. Rick Stoeckel.

In kako so prišli na idejo, da ustvarijo 22 LR naboj, ki zmanjša zvok za 75%?
Preprosto. Želeli so narediti naboj, katerega boste lahko uporabljali tudi na streliščih, kateri se nahajajo blizu urbanih naseljih, brez da bi motili okolico.

Quiet-22 je idealen za plinkanje in lov in se ga priporoča tudi mladim neizkušenim strelcem, ki se podajajo v lovske ali strelske vode.

CCI Quiet-22 ima standardni 22 LR tulec. Začetna hitrost (Vo) je 217m/s, katera vam omogoča odlično natančnost in boljše performance kot katero koli zračno orožje s podobnim zvokom poka. Ker je zvok poka samo 68 decibelov zaščita sluha ni potrebna je pa seveda priporočljiva.

Strelivo CCI Quiet-22 lahko tudi naročite preko naše spletne trgovine artekcenter.com

Avatar

Artek

Specializirano podjetje za prodajo lovske in športne opreme in z več kot 40 letnimi izkušnjami na področju ponovnega polnjenja streliva. Sledite nam na Twitterju, Google+ ali na Facebooku!

Mogoče vas tudi zanima...