Predstavljamo novo spletno trgovino artekcenter

Predstavljamo vam našo povsem novo spletno trgovino artekcenter.
Nova spletna stran je preglednejša, slike so obnovljene, dodana so besedila k opisu izdelkov. Vse to vam omogoča boljši pregled izdelkov, kar vam bo lažje pomagalo pri odločitvi za nakup.

Vsi uporabniki (s saj enim potrjenim naročilom), ki ste imeli uporabniški račun v spletni trgovini orozje.net ste avtomatsko prenešeni na artekcenter.

Glede nato, da nismo uspeli prenesti potrjena naročila iz orozje.net v vaš novi uporabniški račun, vam lahko, če to želite iste pošljemo na vaš email v .pdf obliki. Prosim, da nas o tem obvestite na email: shop@artekcenter.com.

Z novo stranjo je prišlo tudi do nekaj sprememb za člane Akluba.
Po novem se je potrebno prijaviti v aklub tako, da se registrirate ter pošljete zahtevo za članstvo v vašem uporabniškem računu.

Popust 3%, ki je veljal za vsak nakup se tudi ukinja. Več o tem, si lahko preberete tukaj.

V mesecu novembru vam ponujamo tudi popust na vse krogle za puške.

Za dodatne informacije ali če naletite na kakšno težavo, napako na novi spletni strani nas lahko pokličete na 03 734 60 78 ali pošljete email na shop@artekcenter.com.

Želimo vam obilo prijetnih in ugodnih nakupov!

Avatar

Artek

Specializirano podjetje za prodajo lovske in športne opreme in z več kot 40 letnimi izkušnjami na področju ponovnega polnjenja streliva. Sledite nam na Twitterju, Google+ ali na Facebooku!

Mogoče vas tudi zanima...