Predstavljamo nov model puške Accuracy International imenovan AT

Model ATAccuracy International (AI) je zadnjih 30 let dobavljal puške in dodatno opremo tako vojskam, policiji in civilnim uporabnikom po vsem svetu.
V vsem tem času je bila glavna skrb podjetja, da zagotovi svojim uporabnikom najboljše med najboljšimi. Vse AI puške so vedno bile izredno natančne, zanesljive in preproste za vzdrževanje.

Podjetje se je zadnjih 8 let osredotočilo še na nadaljnje izboljšave oblike orožja, da bo lahko zagotovilo kvaliteten izdelek ter istočasno tudi povečalo proizvodne kapacitete, da bo lahko zagotovilo zahtevam trga po AI izdelkih.

AI je na Shot Show 2014 predstavilo zadnje izdelke iz njihovega programa t.i. AT in AX puške vključno z AICS kompleti. AT modeli bodo zamenjali obstoječe AW in AE puške. Novi AX2014 modeli pa bodo zamenjali trenutne AX modele v kalibrih 308 in 338. Poleg teh dveh modelov, bo na razpolago tudi model AX300. Trenutni model AX50 pa bo ostal nespremenjen.
Vsi novi modeli bodo na voljo že v mesecu februarju 2014, medtem ko bodo AICS kompleti na voljo šele konec marca 2014.

Model_ATAccuracy International AT 308 Win
AT model je nova evolucija modelov AW308 in AWM pušk, katera združuje tudi lastnosti sistemov AX. AT modeli so nastavljivi in se jih da prilagoditi za specifične misije, kar razvršča ta model v kategorijo za uporabo v posebne policijske namene, kakor tudi za profesionalne strelce!

Osnovni model ima fiksno kopito s pištolskim ročajem, golo cev, nabojnik za 10 strelov in montažo za prednje nožice. Barvo kopita je možno naročiti v črni, zeleni in svetlo rjavi barvi, medtem ko so metalni deli črno metalne barve.
Kot opcijsko se da naročiti tudi zložljivo kopito, 20 ali 26 inčna cev, muzzle brake, standard double chamber ali tactical threaded AI suppressor.
Cev lahko zamenjate v manj kot 1 minuti z 4mm »Allen« ključem.
Pripomočki, ki so vključeni v t.i. »After market« so tudi, nastavek za nočno optiko, stranski nosilci, kopito z odprtino za palec in nožice. Kasneje pa bo na voljo tudi »rear butt spike«.

Puške v kalibru 308 bo možno naročiti od februarja 2014, medtem ko bo 300 Win. Mag. na voljo šele v drugi polovici leta 2014.

Za vse dodatne informacije o puškah Accuracy International nas lahko pokličete na telefonsko številko 03 734 60 78 ali pošljete email na info@artek.si.


GalerijaAvatar

Artek

Specializirano podjetje za prodajo lovske in športne opreme in z več kot 40 letnimi izkušnjami na področju ponovnega polnjenja streliva. Sledite nam na Twitterju, Google+ ali na Facebooku!

Mogoče vas tudi zanima...