Federal Premium Vital-Shok 10mm Auto Trophy Bonded JSP

Vital-Shok_10mm_Trophy_Bonded_JSP-1Federal Premium® Vital-Shok™ Trophy Bonded® 10mm Auto je full-power naboj, ki vam zagotvi neverjetne performance. Z začetno hitrost 388 m/s in z novo 11,7g / 180gr JSP kroglo vam bo ta naboj deloval res odlično v vseh polavtomatskih pištolah. Z balistiko med kalibroma 357 Magnum in 41 Magnum, omogoča lovcu vso moč potrebno za lov.

Medtem ko ostali 10mm Auto naboji ponujajo balistiko primerljivo s kalibrom 40 S&W, vam novi Vital-Shok™ Trophy Bonded® 10mm Auto od Federala ponuja naboj, ki je posebej narejen, da uspe tam, kjer ostali naboji niso imeli uspehov.
Nova krogla Trophy Bonded JSP zagotavlja optimalne terminalne performance. Razlog za to je v dokazanih elementih, ki jih Federal uporablja v svojih kroglah za puške imenovane Trophy Bonded Bear Claw®. Plašč krogle kontrolira ekspanzijo krogle tako, da zagotovi globoko penetracijo, ob enem pa zadrži visok odstotek lastne teže. Nikljani tulec pa vam omogoča lahek in zanesljiv izmet tulca iz vseh polavtomatskih pištol v kalibru 10mm Auto.

Strelivo je že na razpolago v ZDA. Cena pa se giblje okoli 45,00 € za 20 kosov.

Avatar

Artek

Specializirano podjetje za prodajo lovske in športne opreme in z več kot 40 letnimi izkušnjami na področju ponovnega polnjenja streliva. Sledite nam na Twitterju, Google+ ali na Facebooku!

Mogoče vas tudi zanima...