Ameriška pošta potrebuje strelivo

USPIS_PatchAmeriška pošta (United States Postal Service) išče dobavitelje za dobavo streliva. S to potezo je razjezila kar veliko skupino ljudi, kateri so mnenja, da poštni uslužbenci ne potrebujejo orožja.

Ampak to ni tako kontroverzno kakor so to javnosti predstavile večje ameriške tv mreže.
Pod oddelek ameriške pošte imenovan Poštna Policija že sedaj zaposluje približno 1000 ljudi, kateri so uniformirani in že nosijo orožje. Prav tako ima preko 1200 preiskovalcev, kateri tudi nosijo orožje.

Ena od bolj zanimivih pooblastil, katero ima Ameriška pošta je, da lahko uveljavlja monopol, odobren s strani ameriške vlade o pošiljanju ne-nujne pošte.
Leta 1993 sta v pisarne podjetja Equifax vstopila dva predstavnika pošte zaradi suma pošiljanja ne-nujne pošte preko Fedexa namesto preko ameriške pošte. Podjetje je bilo kaznovano z globo 30.000 USD.

Torej, naslednjič, ko boste šli v ZDA in ko vas bo zamikalo poslati razglednico vašim prijateljem preko Fedexa, ne pozabite, da je poštna služba oborožena in nevarna. Razglednico raje pošljite preko e-pošte :-).

Avatar

Artek

Specializirano podjetje za prodajo lovske in športne opreme in z več kot 40 letnimi izkušnjami na področju ponovnega polnjenja streliva. Sledite nam na Twitterju, Google+ ali na Facebooku!

Mogoče vas tudi zanima...