RCBS in Redding ponujata Reloading DVD-je za začetnike

Vsi strelci in lovci, kateri se odločijo, da si bodo sami polnili strelivo, nas velikokrat vprašajo za nasvete glede tehnike polnjenja in katero opremo izbrati. Za vsakega začetnika, ki se začne ukvarjati s polnjenjem streliva je pripročeno, da ima ob sebi nekoga z izkušnjami (mentorja).
Nič ni boljše kot to, da vam v svet polnjenja pomaga izkušen polnilec, kateri vam bo lahko svetoval, kaj in kako.
Poleg mentorja, pa zelo pripročamo nakup enega ali več priročnikov za polnjenje, kot so Lee Reloading Manual, Speer Reloading Manual, Hornady Reloading Manual in za mene eden najbolj zanimivih priročnikov imenovan Wiederladen Jagd und Sport.
Če se odločite za polnjenje in ko si nabavite priročnik, vam izredno priporočamo, da si preberete vsa poglavja, vključno z začetnimi poglavji v katerih ponavadi predstavljajo polnjenje streliva. Prav ta poglavja, vam bodo pomagala razumeti osnove polnjenja.
Poleg priročnikov pa obstajajo tudi DVDji.

556075Eden takšnih je tudi RCBSov DVD imenovan Precisioneered Handloading DVD. V tem 32 minutnem DVDju, vam prikazujejo polnjenje korak-po-korak. DVD vsebuje osnove polnjenja streliva za krogelne in šibrene naboje.
680352Za tiste polnilce, kateri so že osvojili osnove polnjenja streliva, pa si lahko nabavijo DVD od Redding-a imenovan Advanced Handloading: Beyond The Basics. Ta 45 minutni DVD vključuje že naprednejše metode polnjenja. Tisto kar manjka temu DVDju je to, da ni vključen prikaz, kateri bi prišel prav Benchrest strelcem, katere predvsem zanima napredna priprava tulcev in polnitve katere uporabljajo BR strelci. Neglede na to, je ta DVD, katerega so pri Redding-u ustvarili s pomočjo svetovno znanega proizvajalca krogel Sierra še vedno izredno zanimiv in vam bo še kako pomagal začeti pri polnjeju krogelnega streliva.
Avatar

Artek

Specializirano podjetje za prodajo lovske in športne opreme in z več kot 40 letnimi izkušnjami na področju ponovnega polnjenja streliva. Sledite nam na Twitterju, Google+ ali na Facebooku!

Mogoče vas tudi zanima...