RCBS AmmoMaster Kronograf

RCBS AmmoMaster
Obstaja nekaj izdelkov, kateri so izredno pomembni za vsakega strelca ali lovca, ki se ukvarja s ponovnim polnjenjem. Zamislite si to: Brez poznavanja hitrosti naboja iz določenega orožja ne morete natančno ugotoviti pot izstrelka, energijo ter samo performanco.

Če je nekaj, kar je omejevalo vsakega polnilca, da bi imel kronograf je bila to cena. RCBS Ammomaster kronograf je cenovno dosegljiv vsakemu in je izredno efektiven ter vam omogoča, da pridobite veliko več informacij o svojem orožju/naboju.

AmmoMaster ima vse komponente vdelane, kar pomeni, da so vsi deli vgrajeni znotraj samega izdelka. Ima pa še eno veliko prednost. Zaslon in tipkovnica se lahko loči od ohišja, kar vam omogoča bolj učinkovito uporabo. Kronograf je tudi izredno lahek in preprost za nošenje in transport.

Sama namestitev kronografa je zelo enostavna. Senzorja preprosto vstavite na ohišje, na katerem sta dve reži. Nato odstranite zaslon iz ohišja in priključite kable iz senzorjev na zaslon.
Da vključite zaslon potrebujete še 9V baterijo, katero vstavite v zadnji del zaslona.

RCBS Ammomaster

Tisti, kateri je naredil ta kronograf, si zasluži velik aplavz ali celo zlato medaljo. Vidi se, da je bilo vloženega ogromno truda v samo obliko izdelka, njegovo preprostost in efektivnost.- Randy Wakeman, Chuckhawks

Da lahko pričnete s testiranjem vaših polnitev, mora biti cev orožja odmaknjena od kronografa najmanj 3m. Pri težjih kalibrih, kot so magnum naboji, boste verjetno morali biti oddaljeni še kak meter dlje.

Ko pričnete s streljanjem, je najbolj idealna pot izstrelka 10cm nad spodnjim delom senzorjev.

Kronograf vam omogoča merjenje hitrosti v “fps” (feets per second) in m/s (meters per second). Kronograf vam omogoča tudi shranjevanje vaših podatkov (hitrosti) in sicer 100. S preprostim klikom na gumb “Edit string” lahko potem tudi urejate vaše podatke.
Če želite preveriti kakšne hitrosti ste dosegli pri prejšnjem streljanju preprosto kliknite gumb “Stats” in že boste lahko preverjali in primerjali vaše podatke in jih filtrirali po nizkih, povprečnih ali visokih hitrostih ter celo po ekstremnih odstopanjih.
Ko kliknete gumb “Enter/New String” lahko pričnete s streljanjem brez da bi izbrisali prejšnje podatke.

RCBS Ammomaster

Mislim, da boste zelo cenili ta izdelek. To je najbolj inovativna in efektivna oblika kronografa, ki je bila narejena v zadnjih desetletjih.- Randy Wakeman, Chuckhawks

RCBS AmmoMaster kronograf se je zaradi svoje izredne funkcionalnosti pokazal za izredno kvalitetnega in je postal nepogrešljiv del vsakega polnilca.

RCBS AmmoMaster kronograf lahko naročite tudi na spletni trgovini artekcenter.com.

RCBS AmmoMaster Kronograf
4.5 (90%) glasov 2
Avatar

Artek

Specializirano podjetje za prodajo lovske in športne opreme in z več kot 40 letnimi izkušnjami na področju ponovnega polnjenja streliva. Sledite nam na Twitterju, Google+ ali na Facebooku!

Mogoče vas tudi zanima...