Računalniško vodena več postajna stiskalnica

3800 kosov na uro! Toliko nabojev lahko naredite na uro z računalniško vodeno več postajno stiskalnico, katero izdelujejo v ZDA, državi Idaho.

Stiskalnica z oznako Mark X Ammo Load Machine je namenjena za izdelavo pištolskih nabojev. Ima kar devet (9) postaj in sicer:
1. Case Check,
2. Size and Deprime,
3. Primer and Primer Disk Check,
4. Belling,
5. Powder Feed,
6. Powder Check,
7. Bullet Seating,
8. Bullet Crimp,
9. Final Sizing
Poleg omenjenih postaj ima tudi t.i. “Shut-off” za case feed, primer feed, bullet feed in powder load. Mark X dobite v kompletu s shell case feeder, primer feed tube, powder flask in bullet feed tube. Cena devet postajne stiskalnice je 38.000 USD.

MarkX_2

Mark L – Automatic Rifle Ammunition Loader
Leta 2009 je podjetje predstavilo novo stiskalnico imenovano Mark L, katera se uporablja za izdelavo puškinih nabojev. Mark L je dvanajst (12) postajna stiskalnica v katero je bilo vnešeno veliko novosti ter že vpeljane in dokazane lastnosti iz stiskalnice Mark X. Stiskalnica Mark L lahko proizvede do 3800 kosov streliva na uro in vam zagotavlja konstantno polnjenje puškinih nabojev.
Cena stiskalnice je približno 77.000 USD.

MarkX_1

Oglejte si tudi predstavitveni video stiskalnice Mark X!

Avatar

Artek

Specializirano podjetje za prodajo lovske in športne opreme in z več kot 40 letnimi izkušnjami na področju ponovnega polnjenja streliva. Sledite nam na Twitterju, Google+ ali na Facebooku!

Mogoče vas tudi zanima...