Predstavljamo vam zaščitno sredstvo SchleTek 2 in 1 Gun Tuning

Zaščitno sredstvo SchleTek 2 in 1 Gun Tuning je visoko kvalitetno PTFE, keramično čistilo, namenjeno za vsa orožja in ostale dodatke za orožja. Ščiti izdelke pri temperaturi -40°C do +750°C.

Tuning
V cevi naredi mikroskopsko tanek film, ki omogoča boljše drsenje krogle, prav tako se lahko nanese na sprožila, kjer izboljša kvaliteto drsenja gibljivih delov. Prav zaradi njegove izjemne temperaturne odpornosti -40° C do +750°C je njegova uporaba izredno varna in priporočljiva.
Nanesete ga lahko na cev, sprožilo in ostale dele. Idealno je tudi za antična orožja.

Oskrba
Zaščitno sredstvo SchleTek 2 in 1 Gun Tuning je prozorno, nelepljivo in nemastno. Odlično ščiti vaše orožje pred korozijo in prepreči, da bi se ostanki smodnika zapekli v cevi, kar vam omogoča lažje čiščenje cevi.

Postopek:
Ko nanesete 2 in 1 Gun tunning na vaše orožje počakajte nekaj časa da se tekočina dobro namaže po delih na katerih ste namazali. Nato očistite te dele z čisto krpo.
Lahko ga nanesete na cev, premične dele, zaklep, sprožilo, mehanizem in ostale metalne dele (vključujoč nikelj, baker in medenina).

Pred vsako uporabo dobro pretresite pločevinko.

Schletek

Zaščitno sredstvo SchleTek 2 in 1 Gun Tuning in ostala Schletek čistila lahko naročite tudi preko spletne trgovine artekcenter.com.

Avatar

Artek

Specializirano podjetje za prodajo lovske in športne opreme in z več kot 40 letnimi izkušnjami na področju ponovnega polnjenja streliva. Sledite nam na Twitterju, Google+ ali na Facebooku!

Mogoče vas tudi zanima...