Predstavljamo vam Chiappa M4-22 LR polavtomatsko puško

Podjetje Chiappa je bilo ustanovljeno leta 1958. Kmalu po ustanovitvi se je podjetje že uveljavilo kot vodilni na področju izdelavi replik najbolj znanih in priznanih blagovnih znamk. Danes, vam predstavljamo repliko M16 imenovana Chiappa M four-22 Carbine.

Chiappa M four-22 Carbine je polavtomatska puška (narejena po MIL spec), kalibra 22 LR. Puška je izredno lahka (2kg) in ima 16″ cev. Ogrodje orožja je narejeno iz kvalitetnega polimer materiala, medtem ko so vsi vitalni delni (zaklep, cev, itd) narejeni iz železa, kar vam zagotovi izredno mobilnost, hitrost in zanesljivost.
In prav zaradi tega, ker so uporabili polimer za dele, ki niso vitalnega pomena je Chiappa cenovno izredno ugodna, ob enem pa vam bo zagotovila enako nantačnost kot ostala 22LR replike, ki stanejo preko 1000 €.

Karakteristike:
Proizvajalec:Chiappa
Kaliber:22 LR
Dolžina cevi:406mm
Skupna dolžina:870mm
Uporabnost do:200m
Kapaciteta okvirja:28
Teža:2kg
Kopito:Črni polimer
Barva:Črna

Puške Chiappa M4-22LR si lahko ogledate tudi v naši trgovini v Rimskih Toplicah, kjer se boste lahko sami prepričali o njeni kvaliteti!

Avatar

Artek

Specializirano podjetje za prodajo lovske in športne opreme in z več kot 40 letnimi izkušnjami na področju ponovnega polnjenja streliva. Sledite nam na Twitterju, Google+ ali na Facebooku!

Mogoče vas tudi zanima...