Komplet za polnjenje RCBS Rock Chucker Supreme Master Reloading Kit

RCBS Rock Chucker Master Reloading KitStiskalnica Rock Chucker je poznana v svetu reloadinga kot najboljša enopostajna stiskalnica, ki je bila narejena.
In prav zaradi njene popularnosti vam danes predstavljamo komplet za polnjenje Rock Chucker Supreme Master Reloading Kit!

Dozirnik smodnika in lijak:
Komplet vsebuje zelo dobro poznan »Uniflow Powder Measure«, kateri vam omogoča izredno natančno doziranje smodnika. Poleg Uniflow Powder Measure je v kompletu priložen še »Powder Funnel« s katerim lahko lažje sipate smodnik v tulec.
Večina polnilcev je pohvalila proizvajalca, da je dodal v komplet Uniflow Powder Measure, kateri je zelo cenjen med polnilci prav zaradi njegove natančnosti ter kvalitetne izdelave.

Orodje za netilke:
V kompletu boste tudi prejeli orodje za ročno vstavljanje netilk »RCBS Hand Priming Tool«.
Ročni vstavljalci netilk imajo veliko prednosti, vendar pa imajo tudi eno pomankljivost.

Prednost ročnih vstavljalcev netilk je ta, da lahko opravite delo veliko bolj učinkovito, saj imate pri ročnem vstavljanju netilk veliko boljši občutek, da ste vstavili netilko do konca, kot pa na stiskalnici.
Druga dobra lastnost je ta, da ne rabite biti neposredno v bližini stiskalnice ali za mizo, kjer ponavadi polnite naboje, temveč si lahko prinesete tulce kar v vašo dnevno sobo, kjer lahko vstavljate netilke ob gledanju televizije.
V kolikor bi na takšen način vstavljali netilke, morate vseeno biti zelo pozorni, da bo vsaka netilka pravilno nameščena v tulec.

Pomankljivost ročnih vstavljalcev netilk pa je, da morate opraviti dodaten korak pri polnjenju streliva.

Tehtnica:
Mehanska tehtnica RCBS 5-0-5 se je skozi leta uporabe pokazala kot ena boljših mehanskih tehtnic.
Tehtnico redno vzdržujte, da bo čista, uporabljajte jo izključno zato, za kar je namenjena in v zameno vam bo služila večno.

Plošča za tulce:
RCBS Universal Loading block je zelo praktična zadeva, saj lahko na njej namestite večino tulcev različnih kalibrov.

Komplet tudi vsebuje »Case Lube Pad« in »Case Lube-2«.
Case Lube pad je blazinica katero napojimo z mazilom Case Lube-2. Na tej blazinici moramo povaljati vse puškovne tulce preden jih kalibriramo.

Stiskalnica Rock Chucker:
O njej je pravzaprav težko kaj novega napisati, saj je ta že desetletja poznana kot najboljša eno postajna stiskalnica na svetu.
Edino, kar lahko dodamo še k tem je to, da vam bo zaradi njenega designa, natančnosti in zanesljivosti služila večno!

Poleg vsega orodja, ki so vključeni v komplet, dobite tudi priročnik Speer Reloading Manual #14.
Priročnik vsebuje ogromno podatkov o ponovnem polnjenju streliva, polnitev za različne vrste streliva in ostalih podatkov, ki jih polnilec potrebuje, da si lahko izpopolnjuje znanje.

Na splošno, ta komplet vsebuje skoraj vse, kar potrebujete za polnjenje streliva. Edino kar morate kupiti posebej so matrice ter seveda surovine za polnjenje.

Komplet RCBS Rock Chucker Supreme Master Reloading Kit lahko tudi naročite preko spletne trgovine artekcenter.com.


GalerijaAvatar

Artek

Specializirano podjetje za prodajo lovske in športne opreme in z več kot 40 letnimi izkušnjami na področju ponovnega polnjenja streliva. Sledite nam na Twitterju, Google+ ali na Facebooku!

Mogoče vas tudi zanima...